Tampere Supercross SX2 Challenge -karsintasarja

12 suomalaista MX2-luokan kuljettajaa saa osallistumisoikeuden Tampere Supercrossiin, jossa he pääsevät taistelemaan 1200 euron palkintorahasta ja ajamaan kilpaa tuhansien katsojien eteen ja tuomaan tukijoilleen näkyvyyttä. Nyt jokainen voi itse vaikuttaa siihen, pääseekö mukaan kilpailuun vai ei.

12 suomalaista MX2-luokan kuljettajaa pääsee Tampere Supercrossiin mukaan taistelemaan 1200 euron palkintorahasta ja ajamaan tuhansien katsojien eteen

Tänä vuonna Tampere Supercrossissa nähdään taas SX2-luokka, johon mukaan otetaan 12 suomalaista kuljettajaa. Luokassa on jaossa 1 200 euroa palkintorahaa. Palkintorahojen lisäksi tarjolla on myös mahdollisuus päästä ajamaan kilpaa tuhansien katsojien eteen. Se on ainutlaatuinen kokemus, jollaista ei Suomessa muuten saa. Samalla kuljettajilla on loistava tilaisuus tuoda omia tukijoitaan julki ja päästä ajamaan monen yrityspäättäjän eteen. Nämä voivat olla tulevaisuudessa vaikkapa kuljettajan tukijoita.

Miten pääsee mukaan?

Tällä kertaa järjestämme erillisen Tampere Supercross SX2 Challenge -karsintasarjan, jonka perusteella täytetään 10 näistä 12 paikasta. Tuohon sarjaan kuuluu motocrossin MX2-luokan neljä ensimmäistä SM-osakilpailua. Kaanaan, Siilinjärven ja Tornion kaksipäiväisen SM-osakilpailun jälkeen sarjan 10 parasta kuljettajaa saa osallistumisoikeuden Tampere Supercrossiin ja näin ollen he pääsevät mittelemään palkintorahoista. Osallistumismaksua Tampere Supercrossiin ei ole ja kilpailun järjestäjät tarjoavat myös kilpailussa käytettävät polttoaineet.

Tampere Supercross SX2 Challenge -karsintasarjaan osallistuvat automaattisesti kaikki kuljettajat, jotka ajavat neljässä ensimmäisessä SM-kilpailussa. Seuraamme pistetilannetta jokaisen kilpailun jälkeen ja Tornion SM-viikonlopun jälkeen julkaisemme ne 10 kuljettajaa, jotka saavat osallistumisoikeuden.

Kaksi viimeistä paikkaa jaetaan wild card -kuljettajille. Näiden paikkojen jakoperusteet kerrotaan myöhemmin.