Tampere Supercross ajetaan jälleen

Tampere Supercross on löytänyt uuden promoottorin, joten 10.-11. marraskuuta Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa päästään nauttimaan taas mahtavasta kilpailusta sekä Offroad Expo -messuista.

Tampere Supercross ja Offroad Expo -tapahtumaa ei pystytty järjestämään koronavuosina ja myös viime vuonna tapahtuma jäi järjestämättä, kun promoottorina aiemmin toiminut Gravel Sports etsi tapahtumalle uutta omistajaa. Nyt uusi promoottori on löytynyt ja tämän vuoden marraskuussa Tampereella ajetaan jälleen perinteinen Tampere Supercross. Samaan aikaan järjestetään myös Offroad Expo -messutapahtuma. Tampere Supercross ja Offroad Expo -tapahtuman uusi promoottori on JH Events Oy.

Luonnollisesti olen itse ollut aina paikalla tapahtumassa aiempina vuosina ja nähnyt millainen vaikutus sillä on harrastajakuntaan. Tapahtuma on toiminut samalla kauden päätösjuhlana ja se on koonnut meidät harrastajat saman katon alle. Radalla on nähty hienoja kilpailuja ja myös messut ovat olleet todella onnistuneet. Sen vuoksi olisi ollut todella menetys, jos tapahtumalle ei olisi löytynyt uutta järjestäjää ja se olisi kuopattu kokonaan, kertoo JH Eventsin Jani Hovi.

Tampere Supercross ja Offroad Expo on ollut toimiva tapahtuma jo vuosien ajan ja sitä ovat olleet järjestämässä ammattilaiset. Jatkossa luvassa on pieniä muutoksia, mutta perusperiaate tapahtumassa tulee olemaan ennallaan.

Gravel Sports on pyörittänyt hommaa todella hienosti ja niinpä minullekin oli selvää, että heidän tietotaitonsa täytyy saada myös jatkossa mukaan tapahtumaan. Onnekseni Jarkko Nieminen ja Ari Kuusela jatkavat yhä tapahtuman parissa ja heillä on tapahtumassa omat vastuualueensa. Lisäksi tietysti Tampereen Motocross toimii aiempaan tapaan kilpailun järjestävänä kerhona ja Jussi Nikkilä suunnittelee yhä radan. Ilman edellä mainittuja tahoja kilpailun järjestäminen ei olisi mahdollista. Myös moni muu aiemmin kilpailun parissa ollut henkilö jatkaa jatkossakin tutussa roolissa. Näin ollen tapahtuma on osaavissa käsissä, Hovi jatkaa.

Myös Gravel Sportsin osalta ollaan tyytyväisiä uusiin järjestelyihin. Tapahtuman todellinen ”isä” Jarkko Nieminen on ollut mukana Tampere Supercrossissa alusta lähtien ja sitä kautta tapahtumasta on tullut hänelle todella tärkeä.

Halusin, että tapahtuman uusi omistaja suhtautuu siihen intohimoisesti ja tekee kaikki asiat tapahtuman ehdoilla ja nyt niin uskon tapahtuvan. Omalta osaltani on myös hienoa, että saan olla siinä yhä mukana ja antaa sille oman panokseni, messupuolesta vastaava Nieminen kertoo.

Tampere Supercross ja Offroad Expo järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 10.-11.11.2023.