Turvallisuusohjeet yleisölle

Tampere Supercross sisäänkäynneillä järjestyksenvalvojat tekevät kaikille kävijöille pääsylippujen tarkastuksen yhteydessä turvatarkastuksen. Tapahtumassa kielletyt esineet otetaan pois ja toimitetaan Tampereen poliisilaitokselle.

Järjestyksenvalvojat tekevät lopullisen päätöksen siitä, onko esine turvallista tuoda tapahtuma-alueelle.

Tampere Supercross tapahtuma-alueille ei saa tuoda avattuja nestepakkauksia (avatut juomapullot yms.), huumausaineita, lasipulloja, ampuma- ja teräaseita eikä minkäänlaisia vahingoittamiseen tarkoitettuja välineitä, monitoimityökaluja, räjähteitä, ilotulitteita, soihtuja yms. Kaikki pois otetut aineet ja esineet toimitetaan Tampereen poliisilaitokselle, pois lukien avatut nestepakkaukset ja pullot, jotka toimitetaan asianmukaisesti kierrätettäviksi.

ALKOHOLI, PULLOT JA OMAT EVÄÄT

Alkoholin tuominen yleisötilaisuuksiin on kielletty.

Kielto koskee myös alkoholittomia oluita, siidereitä ja vastaavia virvokkeita, joita on hankala nopeasti erottaa alkoholillisesta. Päihtyneet tai muuten häiriökäyttäytyvät henkilöt tullaan poistamaan tapahtuma-alueilta järjestyksenvalvojien toimesta. Tapahtuma-alueilta löytyy erillisiä anniskelualueita, joilla myydään olutta, siideriä, lonkeroa ja muita juomia sekä alkoholittomia virvokkeita. Alueista osalla on myös A-oikeudet. Anniskelualueiden ikäraja on 18 vuotta. Varaa mukaasi virallinen henkilöllisyystodistus.

Alkoholittomien virvokkeiden tuonti tapahtuma-alueille on sallittua, kunhan pakkaukset tuodaan alueille avaamattomina tai täysin tyhjinä. Sähkötupakan nesteisiin pätevät samat säännöt kuin muihin nesteisiin, eli avaamattomat pakkaukset, joista voidaan tunnistaa, että tuote on sitä, mitä sen sanotaan olevan, voi tuoda alueelle.

Voit pakata omat eväät mukaan tapahtumaan, kunhan muistat jättää kaikki lasiset astiat kotiin.

Teräaseiden tuonti ei ole sallittua.

ENSIAPU JA SAIRAANHOITO

Tampere Supercross -tapahtumassa on koulutetun henkilökunnan ylläpitämä ensiapupiste, jossa hoidetaan vierailijoiden kolhut ja haaverit. Piste on avoinna koko tapahtuman ajan. Tapahtuma-alueilla kiertää myös ensiapupartioita, jotka osaavat ohjata tarvittavaan jatkohoitoon. Avun tarpeessa lähesty ketä tahansa ensiapu- tai turvallisuushenkilöä tai muuta tapahtuman toimitsijaa!

Yleinen hätänumero on tuttu 112, josta apua on myös välittömästi saatavissa.

MELU

Supercross -pyörät pitävät kovaa ääntä, joten muista tarvittaessa suojata kuulosi.

LÖYTÖTAVARAT

Pirkanmaan Löytötavaratoimisto
Suvantokatu 10 Tampere
Puh. 0600 300 758 (2,18€/min.+pvm)
Aukiolo: Ma 11-18 Ti-Pe 11-17
plt.fi