RX Moto Oy Tampere Supercrossin pääyhteistyökumppaniksi

KTM, Husqvarna ja GASGAS -kauppiaana tutuksi tullut RX Moto Oy on allekirjoittanut sopimuksen Tampere Supercrossin pääyhteistyökumppanuudesta.

Marraskuussa ajettava Tampere Supercross saa uuden pääyhteistyökumppanin, kun kaikille harrastajille tuttu RX Moto Oy on tehnyt sopimuksen kilpailun kanssa.

– Lajien ja harrastajien parissa oleminen ja yhdessä tekeminen on meille ensiarvoisen tärkeää ja siksi olemmekin erittäin iloisia päästessämme yhteistyöhön yhden kiistatta kauden suurimman ja näkyvimmän moottoripyörätapahtuman kanssa, kertoo RX Moton Sami Pöllänen tyytyväisenä.

Luonnollisesti sopimus on myös Tampere Supercrossin järjestäjien mieleen.

– Kaikki varmasti tietävät, että RX Moto on tehnyt kovaa jälkeä viime vuosien aikana moottoripyörien ja sähköpolkupyörien puolella. Kilpailun järjestäjänä meitä miellyttää myös se, että RX Moto on todella vahva ja aktiivinen sosiaalisessa mediassa, sekä markkinoinnissa. Pystymme varmasti hyödyntämään yhteistä osaamistamme tuolla saralla, jolloin molemmat osapuolet hyötyvät myös sitä kautta yhteistyöstä, Tampere Supercrossin Jani Hovi kertoo.

Tampere Supercross järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 10.-11.11.2023. Lisätietoja: https://supercrosstampere.fi/

RX Moto on KTM, Husqvarna ja GasGas -merkkisten moottoripyörien ja sähköavusteisten Husqvarna sekä GasGas polkupyörien valtuutettu jälleenmyyjä Helsingissä sekä Turussa. Valikoimiin kuuluvat uusien moottoripyörien lisäksi käytetyt moottoripyörät, varaosat, tarvikkeet ja ajovarusteet. Lisätietoja: https://rxmoto.fi/