Todellinen crossikuskin huutokauppa Tampere Supercrossissa

Tampere Supercrossin Offroad Expo -näyttelyssä järjestetään todellinen motocrosskuljettajan ja -fanin huutokauppa lauantaina 9. marraskuuta. Huudettavana on niin motocrosspyörää kuin muitakin huikeita crossarin tuotteita tuhansien eurojen arvosta.

Tampere Supercross -huutokauppa lauantaina klo 16.15 alkaen

Tampere Supercross -tapahtuman huutokauppa 9.11.2019 klo 16.15 Offroad Expossa. Huutaa voit jo ennakkoon täällä

Huutokaupat.comin kanssa yhteistyössä toteutettavassa huutokaupassa on tarjolla motocrosspyöriä, ajovarusteita, tarvikkeita, työkaluja ja crossipassi, mikä oikeuttaa ajamaan kymmenelle radalle veloituksetta kaudella 2020!

Huutokauppakohteet on julkaistu huutokaupat.com-palvelussa, jossa kohteita voi huutaa ennakkoon. Lopullinen huutokauppa toteutetaan Offroad Expossa lauantaina 9. marraskuuta kello 16:15 alkaen.

Tuotteet löytyvät huutokaupat.com-nettisivulta klikkaamalla tästä

Kunkin kohteen huutaja sitoutuu tekemään maksusuorituksen joko pankki- / luottokortilla tai tilisiirrolla lauantain 9. marraskuuta aikana Tampere Supercrossin infopisteellä, minkä jälkeen kohteena olleen tuotteen saa mukaansa tai voi sopia erikseen tuotteen toimituksesta / noudosta. Maksaa voit suoraan myös Huutokaupat.com palveluun, mikäli Tampereella ei ylitetä Huutokaupat.com ennakkohuutoja ja netin kautta tehty huuto jää täten korkeammaksi!

Huutokauppaan ei tarvitse ennakkoilmoittautua, vaan riittää, että on paikalla oikeaan aikaan.

Offroad Expo on sisäänpääsymaksuton tapahtuma Tampere Supercrossin yhteydessä Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Huutokauppakohteet:

1 . Yoko Viilee -paita ja -housut sekä Kisa-hanskat. Kohteen voittaja saa itse valita värin sekä koot. Arvo 223,90€.2. Razorback-motocrossrengassetti:

2 eturengasta ja 3 takarengasta. Kohteen voittaja saa itse päättää renkaiden tuumakoot ja leveydet vaihtoehdoista 21″+ 19″ ja 21″ + 18″. Arvo 255€.

3. Crossimiehen työkalusetti: AEG BSB12G3 iskulla varustettu akkuporakonepaketti, mikä sisältää koneen, kaksi akkua, laturin ja kärkisarjan. Lisäksi MX PRO Tools -työkalulaatikko työkaluineen. Arvo 499€.

4. 24MX Crossipassi 2020. Sisältää kausikortit kaudelle 2020 seuraaville radoille: Imatra, Joensuu, Nokia, Vaasa, Karkkila, Salo, Vantaa, Sipoo, Alavus ja Siilinjärvi. Arvo 1450€.

5. Suzuki RM-Z450, vm. 2018. Ajettu 1h (vain Tampere Supercross). Huom! Malli on sama kuin vm. 2020. Lisäksi 2kpl Tampere Supercross VIP -lippuja. Uuden pyörän suositushinta 8990€. VIP-lippujen arvo yht. 258€.

6. Honda CRF450R, vm. 2019. Ajettu 1h (vain Tampere Supercross). Huom! Malli on sama kuin vm. 2020. Lisäksi 2kpl Tampere Supercross VIP -lippuja. Uuden pyörän suositushinta 9890€. VIP-lippujen arvo yht. 258€.

7. Crossimiehen työkalusetti. 65-osainen MX American PRO Tools DELUXE -työkalulaatikko työkaluineen. Arvo 359€.

Huutokaupassa mukana:

www.24mx.fi

www.harrasteosa.fi

www.yoko.fi

ASP Event

Tampere Supercross

Imatran Moottorikerho

Pohjois-Karjalan Moottorikerho

Nokian Pyry

Botnia Dirt Riders

Karkkilan Moottorikerho

Salon Moottorikerho

Vantaan Moottorikerho

Sipoon Moottorikerho

Alavudenseudun Moottoripyöräilijät

Siilinjärven Vesa

Tampere Supercross & Offroad Expo 8.-9.11.2019

www.supercrosstampere.fi

www.facebook.com/Tamperesupercross

www.instagram.com/supercross.fi