Tampere Supercross rata- ja katsomokartta 2017

Suomen suurin ja ainoa supercross-sisähallikilpailu Tampere Supercross järjestetään jo kuudennen kerran Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa perjantaina 10.11. ja lauantaina 11.11.2017.

Supercrossin ja motocrossin Suomen parhaimmiston lisäksi Tampereen finaaleissa, lähes 11.000 rahapalkinnoista kilpailemassa nähdään historian kovin kattaus ulkomaalaisia haastajia. Kilpailu ajetaan jo neljättä vuotta kansainvälisenä kilpailuna.

Kotimaisittain jo perinteiseksi muodostuneen supercross -kilpailun järjestää Tampereen Motocross ry. Tampere Supercross -radan suunnittelusta on vastannut motocrossin seitsenkertainen SM-mitalisti Jussi Nikkilä

Kilpailun startti on siirretty korotetun VIP-alueen ja tapahtuman isoimman anniskelualueen eteen. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen C-hallista löytyy nyt myös kaksi jättiscreeniä, joten yksikään katsojista ei jää suurten näyttöjen katvealueelle.

Vauhti ja rajojen etsiminen ei tapahtumassa rajoitu pelkästään supercross-lähtöihin, sillä kilpailun väliajoilla nähdään näyttävä ja nopeatempoinen Head to Head -kisa. Aika-ajojen nopeimmat kuljettajat pudottavat, parilähdöissä toisiaan pois lähtö lähdöltä. Head to Head -lähtöjä nähdään illan aikana yhdeksän ja ne kestävät vain reilun kierroksen ajan. Viimeiseksi jäänyt kuljettaja voittaa ja kuittaa itselleen rahapalkinnon!

Saman katon alla messukeskuksessa järjestetään myös perinteeksi muodostunut Offroad Expo, joka esittelee kävijöille laajan kattauksen maastomoottoripyöräilyn vuoden 2018 varuste- ja kalustouutuuksia. Messuformaatti toteutetaan jälleen kerran niin, että erillistä sisäänpääsymaksua ei ole eikä pysäköintimaksuja ei veloiteta.

Molemmat tapahtumat ovat ikärajattomia. Anniskelualueilla on A-oikeudet.

Tapahtuma on aiempina vuosina myyty loppuun lauantaipäivän osalta ja VIP-liputkin jo ennen tapahtuman alkua, joten hanki lippusi NYT!

Liput voit ostaa täältä ja mikäli haluat nauttia kisasta vieläkin enemmän, niin VIP-liput löydät täältä!

Tampere Supercross Ratakartta 2017