Motocrossin MX-liiga Gaala kruunaa kauden Tampere Supercrossissa

Kotimaisen motocrossin suositun MX-liigan kauden päättävä palkintojenjakotilaisuus järjestetään jälleen kovan kansainvälisen Tampere Supercross -kilpailun yhteydessä Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa lauantaina 9. marraskuuta.

Tampere Supercross päättää jo kahdeksatta kertaa kotimaisen kilpailukauden sisäratakoitoksella perjantaina ja lauantaina 8.-9. marraskuuta. Samassa yhteydessä juhlistetaan viime vuosien tapaan motocrossin MX-liigan mennyttä kesää palkintojenjakogaalan merkeissä.

Lapsille, nuorille, naisille ja aikuisharrastajille suunnatun kilpasarja MX-liigan palkintojenjakotilaisuuden, MX-liiga Gaalan, mahdollistavat kotimaisen motocrossin vahva tulospalvelun tarjoaja Suomen Crossitulokset sekä monipuolinen, tamperelainen moottoripyöräliike Motokeidas.

Gaalassa palkitaan kaikkien MX-liigaluokkien – MX65, MXC/B, MXD (naisten Suomen Cup), MX125, MXB, MXH – loppupisteiden kymmenen parasta ajajaa. Lisäksi palkinnon saavat kaikki paikalle tulevat MX65- ja MXC/B-luokkien lapsikuljettajat.

Gaalan loppupuolella palkitaan erikseen kaikkien kuuden luokan mestarit kiertopalkinnoin sekä erityismaininnalla Vuoden tulokas, Vuoden tulos ja Vuoden kilpailujärjestäjä.

Jaossa on niin palkintoja, kunniakirjoja kuin runsaasti yhteistyökumppaneiden ja kilpakuljettajien lahjoittamia tuotepalkintoja.

MX-liiga Gaala järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen toisen kerroksen Tähtien Salissa kello 14:00-16:00 (ovet auki 13:45). Palkintojenjaosta ehtii hyvin nauttimaan supercrossin vauhdista, sillä Tampere Supercrossin avajaiset käynnistyvät kello 17:00 ja finaali ajetaan kello 20:30.

Gaala on maksuton, kuten ovat Tampere Supercrossin yhteydessä järjestettävät OffroadExpo-messut. Liput perjantaina ja lauantaina järjestettävään Tampere Supercrossiin myydään erikseen.

MX-liiga Gaalaan on ilmoittauduttava järjestelyissä mukana olevalle Marko Vihriälle perjantaihin 1. marraskuuta mennessä. Vain ilmoittautuneet kuljettajat palkitaan tilaisuudessa. Ilmoittauduttaessa on mainittava kuljettajan nimi ja kilpaluokka sekä alaikäisellä huoltajan nimi ja yhteystiedot.

MX-liigassa tänä vuonna ajaneille kuljettajille taustajoukkoineen on tarjolla erikoishintaisia pääsylippuja Tampere Supercrossiin. Gaala-ilmoittautumisen ohella pääsylippujen varaus ja maksu (laskutetaan varauksen jälkeen) suoritetaan Vihriälle:
marko.vihria@gmail.com

puh. 044 302 3166

Otsikko ”MX-liiga Gaala 2019”

Gaalan järjestelyistä vastaa Suomen Moottoriliiton alainen motocrossin lajiryhmä. Yhteyshenkilöinä ovat lajiryhmän jäsen Kimmo Elo sekä Marko Vihriä.

MX-liiga Gaala 2019 powered by Suomen Crossitulokset & Motokeidas

– Lauantai 9.11.2019

– Tampereen Messu- ja Urheilukeskus, Ilmailunkatu 20, Tampere (Tähtien Sali, 2. kerros)

– Ovet auki 13:45, tervetulopuhe klo 14:00, virallinen osuus päättyy klo 16:00

– Tampere Supercross avajaiset klo 17:00

Tampere Supercross & Offroad Expo 8.-9.11.2019
www.supercrosstampere.fi
www.facebook.com/Tamperesupercross
www.instagram.com/supercross.fi

Liiga Gaala hulinaa viime vuodelta. Kuva: Marko Vihriä

Iloisia ilmeitä viime vuoden Liiga Gaalasta. Kuvasta puuttuu lajiryhmän vetäjä Simo Merilä.

Kuva: Marko Vihriä