Vauhtia ja vaarallisia tilanteita tarjolla jälleen Tampere Supercrossissa!

Suomen suurin ja ainoa Supercrossin sisähallikilpailu Tampere Supercross järjestetään jo seitsemännen kerran Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. ”Pirkkahalli” täyttyy jälleen pärinästä, vauhdista ja vaarallisista tilanteista, kun Suomen kärkikuljettajien lisäksi ulkomaiset haastajat kisaavat supercrossin herruudesta isänpäiväviikonloppuna. Tämä on laji, joka on nähtävä livenä!

Tampere Supercrossin VIP-alue on entistä suurempi

VIP-alue on kokenut melkoisen muodonmuutoksen, ja on nyt selvästi suurempi. Viihtyisä VIP-katsomo sijoittuu radan päätyyn aivan lähdön ja maalin tuntumaan.

Koe tulinen lähtötaisto Supercross Areenan aitiopaikoilta lähes neljän metrin korkeudesta ja nauti herkullinen buffet-illallinen lähtöjen välissä! VIP-lippuun

sisältyy myös mm. maksuton narikka, oman ruuhkaton VIP-baari A-oikeuksin sekä 50 € arvoinen Goodie Bag (lipun ennakkoon ostaneille)

OffroadExpo 2018 – tee pyöräkaupat ja olet VIP!

OffroadExpo -messut tulee jälleen ilahduttamaan pärinäkansaa. OffroadExpossa maahantuojat tekevät huimia pyörätarjouksia koko viikonlopun ajan. Kaikkien messuilta pyörän hankkineiden Tampere Supercross -peruslippu päivitetään VIP-lipuksi! VIP-lippu on päiväkohtainen ja kahden päivän lipun ostaneet saavat valita kumpana päivänä haluavat käyttää edun. Itse messuille on perinteiseen tapaan maksuton sisäänpääsy ja pysäköinti.

Koko perhe isänpäivänä katsomoon entistä edullisemmin

Kahden päivän lippujen ennakkohintoja on laskettu, ja varsinkin lapset pääsevät katsomaan Suomen suurinta supercrossin sisähallikisaa erittäin edullisesti.

Tampere Supercross on loistava tapa viettää isänpäivää koko perheen kera, vaikka useamman sukupolven voimin!

2 päivän liput pe 9.- la 10.11.2018

Aikuisten lippu 59,90 €

Lasten lippu 7-15 v. 29,50 €

Perjantai 9.11.2018

Lasten lippu 15 €

Aikuisten lippu 29,50 €

SuperVIP 99 € (70 € 10 % + 29 € 24 %)

Lauantai 10.11.2018

Lasten lippu 25 €

Aikuisten lippu 39,50 €

SuperVIP 129 € (100 € 10 % + 29 € 24 %)

Peruslippu sis. Ticketmasterin käsittelykulut + alv 10 %.

VIP-lippu sis. Ticketmasterin käsittelykulut + alv 10 % & 24 % alv (alv. erittely suluissa)

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita tarjolla jälleen Tampere Supercrossissa