Tampere Supercross ja Offroad Expo jo kahdeksatta kertaa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa

Tampere Supercross 2019 pääsyliput myyntiin nyt!

Kuva: Elise Kulmala

Tampere Supercross ja Offroad Expo jo kahdeksatta kertaa Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa.

Liput myyntiin keskiviikkona, VIP uudistuu, Rockstar pääyhteistyökumppaniksi.

Suomen suurin ja ainoa supercrossin sisähallikilpailu Tampere Supercross täyttää jälleen Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen perjantaina ja lauantaina 8.-9. marraskuuta.

Kotimainen motocrosskausi paketoidaan päätökseen Tampereella nyt jo kahdeksannen kerran – Tampere Supercross on Suomen pitkäikäisin supercrosskilpailu.

Supercrossin ja motocrossin Suomen parhaimmiston lisäksi Tampereen tulisissa finaaleissa nähdään kovatasoinen kaarti ulkomaalaisia haastajia.

Kilpailu ajetaan jo viidennen kerran kansainvälisenä kutsukilpailuna.

Perjantaina ja lauantaina järjestettävän Tampere Supercrossin lauantainen kilpailupäivä on myyty monena vuotena loppuun, näin myös viime marraskuussa.

Tämän vuoden kilpailun pääsyliput tulevat myyntiin keskiviikkoaamuna Ticketmasterin nettisivuille 12. kesäkuuta kello 9:00. Pääsyliput tästä

Suuren suosion saanut VIP uudistuu tälle vuodelle. Aiempaa isompi, upea VIP-katsomokoroke löytyy nyt supercrosshallin toisesta päästä kuin viime vuonna, jolloin se on lähempänä ravintola- ja muita palveluja.

Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa järjestetään samassa yhteydessä supercrossin kanssa Offroad Expo -messutapahtuma, joka kerää yhteen alan harrastajat ympäri Suomen ja näytteilleasettajia saapuu paikalle myös ulkomailta. Esillä ovat kauden 2020 huippu-uutuudet niin pyörä- kuin ajovarustepuolelta ja paljon muuta nähtävää sekä koettavaa. Messuille on vapaa pääsy! Myös messuparkki on ilmainen.

Supercrosskilpailun väliajalla yleisöä viihdyttävät 50-kuutioisilla pyörillä ajavat minicrossarit sekä Head-to-Head supercrosskisa, jossa kuljettajat pudottavat toisiaan kilpailemalla pois, kunnes jäljelle jää vain nopein kuljettaja.

Rockstar näkyy ja kuuluu

Tampere Supercrossin uusi pääyhteistyökumppani on seuraavan kolmen vuoden ajan Rockstar. Energiajuomavalmistaja näkyy ja kuuluu tapahtumassa monipuolisesti aina Tampere Supercrossin ulkoasusta lähtien!

– Moottoriurheilu on lähellä Rockstarin sydäntä maailmanlaajuisesti, ja supercross on osa Rockstar-maailmaa. Toimimme Suomessa jo motocrossin, enduron sekä road racingin parissa ja olemme mukana suositun Stunt Freaks Teamin toiminnassa. Tampere Supercross on luonnollinen jatkumo kokonaisuuteen, Rockstarin brand develop leader Derek Werner kuvailee.

– Olin viime vuonna tutustumassa Tampere Supercrossiin, johon Rockstar-meininki istuu erinomaisesti. Kyseessä on hieno tapahtuma, joka on jo ottanut perinteisen aseman kauden päätöksenä. Tampere Supercross on tunnettu monessa ”scenessä”, ja katsomosta löytää motocrossfanien lisäksi väkeä esimerkiksi enduron ja snowcrossin puolelta.

Yhteisöllisyys on Rockstarille tärkeää, kuten myös erilaisten ihmisryhmien, harrastajien ja toimijoiden nivominen yhteen.

– Meille on tärkeää aktivoida yleisöä, että he pysähtyvät katsomaan, mitä milloinkin ja missäkin tapahtuu, ja jopa osallistuvat itse. Meillä oli esimerkiksi jo viime vuonna Tampere Supercrossissa Game Corner, missä huippukuski Harri Kullas kävi ajamassa pohja-ajan, jonka yleisö yritti peitota. Myös E-urheilulla on merkittävä rooli toiminnassamme.

Liput nyt myynnissä! Klikkaa tästä

2 päivän liput pe-la 8.-9.11.2019

Aikuisten lippu 59,90 €

Lasten lippu 7-15 v. 29,90 €

Perjantai 8.11.2019

Lasten lippu 14,90 €

Aikuisten lippu 29,90 €

SuperVIP 99,00 € (70,00 € 10 % + 29,00 € 24 %)

Lauantai 9.11.2019

Lasten lippu 24,90 €

Aikuisten lippu 39,90 €

SuperVIP 129,00 € (100,00 € 10 % + 29,00 € 24 %)

Peruslippu sis. Ticketmasterin käsittelykulut + alv. 10 %.

VIP-lippu sis. Ticketmasterin käsittelykulut + alv. 10 % & alv. 24 % (alv. erittely suluissa)

Liput ostettavissa myös Tampere Supercrossin omassa mobiilisovelluksessa:

www.supercrosstampere.fi/mobiilisovellus

Tampere Supercross & Offroad Expo 8.-9.11.2019

www.supercrosstampere.fi

www.facebook.com/Tamperesupercross

www.instagram.com/supercross.fi