Kullas mukaan Tampere Supercrossiin

Harri Kullas on Tampere Supercrossin historian menestynein kuljettaja ja hänet nähdään kilpailussa mukana myös tänä vuonna. Samalla Tampere Supercross on Kullaksen kauden ainoa kilpailu Suomessa.

Tampere Dominator -tittelin peräti kuusi kertaa voittanut Harri Kullas nähdään tänäkin vuonna mukana 10.-11. marraskuuta ajettavassa Tampere Supercrossissa. Tänä vuonna päätyökseen Iso-Britannian sarjoja ajanut Kullas nähtiin vauhdissa myös Amerikan motocross-sarjassa ja hänet valittiin jälleen myös Viron Motocross of Nations -joukkueeseen.

Hienoa tulla takaisin Tampereelle ja hienoa ennen kaikkea, että Tampere Supercross taas ajetaan. Kilpailu on herättänyt jo paljon huomiota muuallakin kuin Suomessa. Esimerkiksi kun kaverini Englannissa kuulivat kilpailusta, he rupesivat heti suunnittelemaan matkaa Suomeen, Kullas iloitsee.

Tampere Supercross ajettiin edellisen kerran vuonna 2019. Sen jälkeen tapahtuma on ollut tauolla koronapandemian ja sen seurauksien johdosta. Tänä vuonna ajettava kilpailu on järjestyksessään yhdeksäs ja se onkin jo herättänyt paljon kiinnostusta.

Kyllä Tampere Supercross on motocrossin päätapahtuma Suomessa ja kilpailu saa paljon näkyvyyttä yleisön silmissä. Sitä kautta myös tukijat saavat paljon näkyvyyttä, joten kilpailu kiinnostaa myös heitä. Lisäksi kisapaikka on juuri sopivan kokoinen ja paikka onkin ollut loppuunmyyty useana kertana, joten tunnelmaa riittää. Lisäksi Tampereen Motocross ry on aina hoitanut järjestelyt hienosti, Kullas tietää.

Ammatikseen motocrossia ajava ja peräti yhdeksän iltavoittoa Tampereella ottanut Kullas hehkuttaa myös Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa olevaa rataa.

Rata on Euroopan mittapuulla ollut aina todella hyvä. Halli on riittävän iso, jolloin sinne saa tehtyä hyvän radan. Vuosien varrella on ollut useita hienoja rataprofiileja. Yhtenä esimerkkinä muistan vuoden 2014, jolloin radalla oli pitkä rytmisuora. Ensin siinä pystyi hyppäämään neloshyppyrin, sen jälkeen kolmoishyppyrin pöydän päälle ja siitä alas. Se oli melkoisen iso ja muistan vieläkin sen tunteen, kun siitä ensimmäisen kerran hyppäsin, Kullas kertaa muistojaan.

Kun huomioidaan Kullaksen voittohistoria Tampereella, ei mies saavu tänäkään vuonna paikalle ilman tavoitetta.

Yritän voittaa ja tarjota hyvä shown katsojille. Toivottavasti paikalle tulee paljon porukkaa katsomaan, Kullas päättää.

Tampere Supercross ja Offroad Expo järjestetään Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 10.-11.11.2023. Supercross-kilpailun lipunmyynti on avautunut osoitteessa: https://www.ticketmaster.fi/artist/tampere-supercross-2023-lippuja/1260624

Offroad Expo -messutapahtuma on kävijöille ilmainen.